Jumping Schröder Tubbergen Special 2022

Aan News Outside dit jaar wederom de eer om een krantenspecial voor Jumping Schröder Tubbergen te mogen uitgeven. De laatste editie werd in 2019 gehouden dus iedereen is blij dat dit prachtige hippische evenement nu anno 2022 weer doorgang kan vinden. Als geboren en getogen Tubbergenaar ben ik trots daar aan te mogen bijdragen. Doordat het bedrijfsleven deze evenementkrant omarmd middels de vele toezeggingen van advertenties kan deze evenementkrant gratis verspreid in de gemeente Tubbergen, dank daarvoor!

Jumping Schröder Tubbergen verbindt

De gezelligheid die Jumping Schröder Tubbergen met zich meebrengt is het mooie aan dit evenement. Het verbindt mensen met elkaar. Denk hierbij aan ruiters, inwoners, organisatoren, vrijwilligers en sponsoren. Al deze partijen brengen een gemeenschap in beweging. Het evenement biedt daarom de perfecte gelegenheid om eens gezellig bij te praten met dorpsgenoten of andere bekenden.
In deze krant leest u interviews, afgenomen door Willem Pfeiffer, eigenaar van www.hippischtwente.nl. Daarin onder andere verhalen over ruiters Eric ten Cate, Bas van der Aa en Conor Drain en ook een artikel over Maartje Lanooy. News Outside wenst u veel leesplezier!

Met hippische groeten,

Brian Brokelman
Eigenaar News Outside

Om de volledige Jumping Schröder Tubbergen Special 2022 te lezen, klik hier!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer