WTCT organiseert op 3 juli de Grenslandgraveltocht in Tubbergen

De Wieler Toer Club Tubbergen voegt op 3 juli een gloednieuwe “Grenslandgraveltocht“ toe aan het evenementenprogramma.

Naaste de wel bekende “KOBRA Grenslandmarathon” en “Boterkoektocht” die door de Wielertoerclub Tubbergen jaarlijks worden georganiseerd wordt er vanaf dit jaar een extra tocht toegevoegd aan het evenementenprogramma namelijk de “Grenslandgraveltocht”.

Het betreft een gloednieuwe tocht die wordt verreden op basis van GPS.
Deze fantastische tocht voert je over gravelpaden, singletrails en zandpaden dwars door de grensstreek van Tubbergen.  De route is inmiddels uitgestippeld en kent 2 afstanden te weten 65 en 110km.  De tocht start in hartje Tubbergen op het centrumplein en voert je door de bosrijke gebieden van Tubbergen, Uelsen, Neuenhaus, Nordhorn, De Lutte en Ootmarsum. Vanaf 8:30 uur kunnen de deelnemers starten vanaf het centrumplein in Tubbergen. Onderweg kunnen de deelnemers op de 110km route rekenen op 2 verzorgingsposten om het energielevel aan te vullen.  De 65km route is voorzien van 1 verzorgingspost. Na de 1ste verzorgingspost volgt een splitsing en kunnen de deelnemers een keuze maken voor de 65 of 110km.

De voorbereidingen zijn al een geruime tijd bezig, hierbij hebben we inmiddels goedkeuring van de  NTFU en ook de vergunningen vanuit de gemeente zijn verstrekt. Deze gravelrit mag je niet missen.
Voorinschrijven is mogelijk vanaf 1 juni via www.fietsport.nl, op deze site kan je ook de GPX-route downloaden.
Daginschrijving is mogelijk op 3 juli vanaf 08:00 uur bij het Oale Roadhoes.
Deze route wordt niet gepeild dus vergeet niet vooraf de GPX-route te downloaden en te installeren op je navigatie.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer