TAS Stadionreclame genereert extra inkomsten voor uw sportvereniging!

Bjorn de Vries en Martijn van der Lee wachten ons al op bij de ingang van het kantoor van TAS Stadionreclame in Haaksbergen. En gelijk valt één ding op; de verschillende tribunestoeltjes met stoelreclame van TAS! Martijn spreekt ons aan: ‘’ Take a Seat’’, dat is hetgeen waar TAS voor staat. Natuurlijk gaat het gesprek gelijk over het unieke product: stoelreclame. Bjorn, de bedenker van het concept begint meteen te vertellen: “Stoelreclame bestaat uit een houder met daarin een badge met sponsorlogo’s of naam. Deze sponsorlogo’s en naam kunnen eenvoudig verwisseld worden en daarnaast ook nog voorzien worden van QR-codes. Het is een innovatief en laagdrempelig concept waardoor verenigingen extra sponsorinkomsten kunnen verdienen met de tribunestoel en op deze  manier ook nog meer persoonlijk contact kunnen leggen met de fans, supporters en leden!”

Uw tribune wordt een verdienmodel! Elke tribune wordt een verdienmodel!

TAS Stadionreclame is in 2014 opgericht door Bjorn de Vries en is zich sinds enkele jaren gaan specialiseren op het gebied van  stoelreclame. “TAS Stadionreclame streeft naar kwalitatief hoogwaardige producten en wil door middel van haar product een schakel worden tussen (betaald) voetbalorganisaties en hun netwerk! Wij stellen de tribunestoel centraal en creëren hiermee de tribunestoel van de toekomst”. Sinds 1 januari 2022 is Martijn van der Lee mede-eigenaar van TAS Stadionreclame en samen timmeren ze hard aan weg. Zo zijn verschillende tribunes van betaald voetbal organisaties en amateurverenigingen inmiddels voorzien van stoelreclame.

Een ding hebben alle klanten van TAS gemeen: er worden extra sponsorinkomsten gegenereerd en de betrokkenheid bij fans, supporters en leden wordt vergroot door middel van stoelreclame!

Het product stoelreclame maakt het mogelijk voor sportverenigingen om bestaande of nieuwe tribunestoelen te voorzien van reclame waardoor een extra bron van inkomsten kan worden gecreëerd voor de club! “Veel sponsoren/supporters gaven aan dat de huidige sponsorinstap relatief hoog was, terwijl ze wel hun steentje wilden bijdragen”, vertelt Martijn van der Lee. Het concept dat ontwikkeld is zorgt voor een laagdrempelige instap doordat een meerjarig contract wordt gesloten voor een relatief lage sponsorbijdrage (vaak al vanaf €25,- per seizoen)! “Door dit concept kan een ander segment aan sponsoren en zelfs supporters bereikt worden”, vult Bjorn de Vries aan.

Risicoloze sponsorinkomsten door ons concept!

“TAS Stoelreclame biedt uw vereniging een all-in abonnement. Van het opzetten van de verkoopcampagne tot aan de montage, wij regelen het!”, zegt Martijn enthousiast. Daarnaast loopt de vereniging geen enkel risico over deze sponsorinkomsten. De montage van de stoelreclame start pas zodra de verkoopcampagne een succes is. “Iedere vereniging zonder extra arbeid en risico aan nieuwe sponsorinkomsten helpen, daar gaan we voor!”, benadrukt Bjorn de Vries. Maar er rest nog één vraag: Kan stoelreclame op iedere tribunestoel? Martijn van der Lee: “Jazeker, onze stoelreclame is universeel te monteren op iedere bestaande of nieuwe tribune stoel!”

Samen voor financieel gezonde verenigingen in de toekomst!

Wilt u ook voor uw vereniging extra sponsorinkomsten genereren of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

✉️ b.devries@stadionreclame.com / 📞 +31 (0)529 466 362

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer