De laatste zomer in het buitenbad

Almelo – Nog even en de schop gaat in de grond voor het nieuwe zwembad. De bouw vindt plaats op de plek van het huidige buitenbad dus dit is het laatste seizoen voor het bestaande buitenzwembad. Tijdens de gehele bouwperiode blijft het binnenbad wel geopend. En nu hopen op mooi weer zodat een ieder weer naar het zwembad kan.

Openingstijden zomer

Zoals ieder jaar hanteert het zwembad in de zomerperiode aangepaste openingstijden voor het binnen- en buitenbad. Maandag t/m vrijdag is het buitenbad van 10.00 – 17.30 geopend voor recreatief zwemmen en in het weekend tot 17.00 uur. Daarnaast biedt het zwembad verschillende momenten aan om banen te zwemmen in het binnen- en buitenbad.

Kijk voor alle details en de openingstijden in het voor- en naseizoen op sportbedrijfalmelo.nl/openingstijden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer