Geslaagd Kobra Jeugdkamp van Jolly Jumpers

Vrijdag 24 juni was het eindelijk zover. De jeugd van basketbalvereniging Jolly Jumpers gingen op kamp. Eenmaal aangekomen op de accommodatie, zocht iedereen een bed uit en kwamen de eerste zakken snoep tevoorschijn. ’s Avonds stond er een bingo op de planning. Natasha Hoek van Kobra Accountants kwam langs, aangezien Kobra dit jaar de accomodatie heeft gesponsord. Natasha had ook een aantal mooie prijzen meegenomen voor de bingo. Enthousiast werden de nummers afgestreept, daarna nog even lekker dansen op de muziek en dan richting bed. Er werd nog tot in de late (of eigenlijk vroege) uurtjes met elkaar gekletst. Er waren ook een paar speelsters van dames 1 op bezoek om mee te doen met de Bingo en stiekem de sfeer van het kamp te proeven..

De biologische wekker van de kinderen ging om 6.30 uur en het was gelijk weer een gezellige boel. Na een lekker ontbijt werd er gezamelijk richting het centrum van Rijssen gereden, want daar waren een aantal vossen verstopt die de kinderen moesten zoeken. Tussen de vossenjacht door, een beker drinken en een stuk fruit, gingen er zeker wel in! (Gesponsord door Groentehal Oosterik!)

Tussen de middag werden de beroemde “kampballen” genuttigd. Een kamp zonder deze gehaktballen is geen kamp! Ondanks dat de makers van de gehaktballen helaas niet meer mee gaan als begeleiding op kamp, hebben ze toch de kinderen (en leiding) zeer blij gemaakt!

Toen de lunch gezakt was, werd het tijd voor wat leuke spelletjes. Doordat het hele weekend het super mooi weer was, stonden er water-spelletjes op het programma. Zonnebrand op, plezier maken en natuurlijk eindigen met een watergevecht. Ondertussen zijn de voorbereidingen in volle gang voor het avondeten. Ongeveer 2,5 uur in de keuken te hebben gestaan, stonden er heerlijke pannenkoeken klaar en die gingen er bij iedereen wel in.

In de avond kregen de kinderen de opdracht om in een groepje een dansje, toneelstukje of iets anders voor te bereiden voor de bonte avond. Het was erg leuk om te zien hoe de fantasie van de kinderen tot uiting kwam. Een aantal kinderen had ook nog een dansje ingestudeerd die vol trots getoond werden aan iedereen. Rond 22.00 uur gingen de eerste kinderen naar bed, toch best vermoeiend zo’n kamp.

Tot groot genoegen van de begeleiders die mee waren ging de “wekker” om 8.30 uur. De spullen werden al fanatiek ingepakt, want de laatste dag van het kamp was alweer aangebroken. De zwemtas apart gepakt van alle andere tassen, want het weekend werd afgesloten met een bezoek aan het Zwembad De Vlaskoel. Natuurlijk kon een bord patat bij Marcant niet ontbreken. Om 15.30 uur kwamen de ouders de kinderen weer ophalen en keek iedereen terug op een fantastisch jeugdkamp!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer