Heracles Almelo oefent bij DOS’37 tegen OFI Kreta

Heracles Almelo begint als kersverse eerstedivisionist de competitie op vrijdag 5 augustus thuis tegen ADO Den Haag. Van de eerste vijf competitieduels speelt de Almelose ploeg er drie op de maandagavond. Op 15 oktober (PEC Zwolle) en 4 november (Willem II) treft de Almelose ploeg de andere twee degradanten. Voor het zover is, werken de Heraclieden uiteraard eerst een oefenprogramma af. Zo staat er op zaterdag 23 juli a.s. een oefenwedstrijd gepland tegen het Griekse OFI Kreta. Deze internationale oefenpot zal gespeeld worden op het sportpark Het Midden van DOS’37 in Vriezenveen, aanvang 14:30 uur.

OFI Kreta
OFI Kreta, voluit Omilos Filathlon Irakleiou (Vereniging van Sportvrienden van Iraklio), is een Griekse voetbalclub uit Heraklion op het eiland Kreta. OFI werkt zijn wedstrijden af in het Gipedo Theodoros Vardinogiannis-stadion, dat een capaciteit heeft van 9200 plaatsen. De clubkleuren van OFI zijn zwart en wit. Het Nederlandse contingent bij OFI Kreta bestaande uit doelman Boy Waterman (ex-PSV en -AZ) en Jonathan de Guzman (ex-Feyenoord en -Eintracht Frankfurt) kreeg eerst versterking van Luc Castaignos (ex-Feyenoord en -Inter Milan). Mike van Duinen (ex-Ado Den Haag en – Fortuna Düsseldorf) trok enkele maanden later ook naar het grootste Griekse eiland. De Hollandse school moet de Kretenzers succes brengen en trots maken. OFI Kreta speelt in de hoogste divisie van de Griekse competitie, de Super League 1.

Heracles Almelo
De Almelose ploeg degradeerde afgelopen seizoen vrij onverwacht uit de Eredivisie en met het aantrekken van technisch directeur Nico-Jan Hoogma en de trainers Jan Lammers en clubicoon Hendrie Krüzen, hoopt men het verloren gegane terrein zo snel mogelijk weer terug te winnen. Heracles verkeert in de luxe situatie dat er 25 verbintenissen doorlopen, ondanks de degradatie kan men dus met een sterke selectie starten.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de oefenwedstrijd tussen Heracles Almelo en het Griekse OFI Kreta, welke gespeeld wordt op Sportpark Het Midden bij DOS ’37 Vriezenveen zijn via Heracles Almelo en aan de kassa te verkrijgen. De kaarten zijn €5,00 voor volwassenen en kinderen t/m 16 jaar €3,00.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer