Zwem4daagse Ootmarsum groot succes

Het is ondertussen al weer een paar weken geleden, maar organisator VKC’03 kan nog steeds tevreden terug kijken op wederom een succesvolle editie van de Zwem4daagse op het zwembad de Kuiperberg in Ootmarsum. De zonovergoten week stond in het teken van het zwemmen van de benodigde banen maar daarnaast ook de vele activiteiten die werden georganiseerd. Zo konden deelnemers een poging doen om het langst mogelijk aan een spijkerbroek te hangen, konden ze op de bodem van het zwembad zoeken naar schatten en werd de zonneweide gevuld met een enorme stormbaan.
Graag ziet de organisatie volgend jaar alle deelnemers weer verschijnen en voor de nieuwe deelnemers reserveren ze graag een plekje. Daarnaast wil de organisatie alle sponsoren en vrijwilligs bedanken voor hun inzet tijdens de Zwem4daagse en ze hopen iedereen volgend jaar weer te mogen verwelkomen.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer