Hardloop evenement Almelo Allee maakt na 2 jaar een nieuwe doorstart

De Almelo Allee, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot sportief Almeloos evenement met 1000 deelnemers. Vanwege Corona is er na 2019 geen Almelo Allee meer geweest. In die twee jaar is er wel het een en ander veranderd. Er is nu een doorstart gemaakt en de zevende editie gaat op zondag 18 september van start. In 2022 zal onder een nieuwe “leiding” de 7e editie van de Almelo Allee worden georganiseerd. Het oude bestuur is verguld met het feit dat AAV SISU, StepOne en The Running Academy de organisatie van de Almelo Allee over hebben genomen. Ze worden ondersteunt door het Sportbedrijf Almelo en de Stichting Almelo Allee.

De nieuwe organisatie gaat zich meer focussen op een Almelo Allee als hardloopevent voor iedereen. Huize Almelo ondersteunt wederom dit mooie initiatief waardoor we in de prachtige Gravenallee mogen “rennen”. Sportbedrijf Almelo zet zich in voor deelnemers aan de kidsrun. De start zal vanaf de ijsbaan tegenover het Sportpark zijn. Vandaaruit wordt er verder de Gravenallee in gelopen. De 5 en 10 kilometer en de kidsrun van ruim een kilometer waren er voorheen ook en blijven op het programma. Nieuw is de 2 kilometerloop. Met de 2 kilometerloop hopen we de beginnende hardloper te stimuleren eens kennis te maken met het hardlopen in wedstrijdvorm.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer