Jolly Jumpers versterkt zich met de Canadese Kianna Wiens 

Guard Kianna Wiens komt over van het Canadese Trinity Wenstern Spartans. Dit team speelt in de hoogste divisie van het Canadese College basketbal. Chris Stomp “Als coach ben ik erg verheugd op de komst van Kianna! Het is een mooie stap in het proces van Jolly Jumpers om de weg naar professionalisering in te slaan. Kianna Wiens: I have always dreamed of playing basketbal overseas and I am super excited to take the next step in my career with the Jolly Jumpers this season. After speaking with the Coach Chris and others in the club I feel that Tubbergen is a great fit for me. I look forward to continuing to develop my game and get to know the Tubbergen community!

Kianna Wiens heeft de afgelopen 4 jaar gespeeld in het Collegeteam van de Trinity Western Spartans. Ze is in haar eerste jaar in college basketbal verkozen tot Team Rookie of the year en de seizoenen erop als most valuable team player verkozen. Het laatste jaar was ze als aanvoerder van het team. De Spartans spelen in de Canada West West divisie en zijn vorig jaar als tweedes geëindigd. Vorig seizoen speelde ze gemiddeld 33 minuten en scoorde ze een  gemiddelde van 12 punten, 3,7 assist, 2 rebounds en 0,7 steals  per wedstrijd.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer