Kobra Grenslandmarathon Tubbergen op zondag 4 september

De Wielertoerclub Tubbergen is alweer druk bezig met het organiseren van de fantastische Kobra Grenslandmarathon Tubbergen. Alle voorbereidingen en vergunningsaanvragen zijn afgerond. Deze fantastische marathon voert je dwars door de bebosde gebieden in de Nederlands/Duitse grensstreek nabij Tubbergen. De start en finish locatie van deze marathon bevindt zich dit jaar voor het eerst op het centrumplein in hartje Tubbergen. Op het centrumplein wordt een Park Fermé ingericht waar de deelnemers hun fietsen bewaakt kunnen parkeren. Inschrijven kan vanaf 8:00 uur ‘s morgens in restaurant het “Oale Roadhoes”. Voorinschrijving is nu al mogelijk op de site www.fietssport.nl. Op deze site is ook een GPX-file beschikbaar voor de deelnemers die in het bezit zijn van fietsnavigatie. Verder wordt de tocht volledig gepijld uitgezet.

Starten is mogelijk tussen 8:30 uur en 9:30 uur. Om 8:30 uur vindt de massastart plaats. Hierbij zal Pastoor Pikkemaat aan de voet van de Basiliek de deelnemers zegenen voor een behouden rit. Deelname aan de tocht kan op verschillende afstanden te weten 35km, 50km, 75km of 100km. Op deze manier is de tocht voor een breed deelnemersveld toegankelijk. Onderweg kan d.m.v. diverse splitsingen door de deelnemers zelf gekozen worden welke afstand ze willen rijden. Uiteraard zijn er op de route de nodige verzorgingsposten ingericht waar de deelnemers worden voorzien van extra energie. Ook is er bij de verzorgingsposten de mogelijkheid bidons opnieuw te vullen. Na afloop wordt bij de finish op het centrumplein aan alle deelnemers een bord pasta geserveerd. Uiteraard kan tijdens het nuttigen van de maaltijd de fiets veilig worden opgeborgen in het Park Fermé. Op het centrumplein wordt verder een wasplaats ingericht waar de deelnemers na afloop hun fietsen kunnen schoonmaken. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig, deze tocht mag je niet missen. De organisatie van de Kobra Grenslandmarathon Tubbergen verwelkomt u graag namens de WTC Tubbergen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer