Trainer Stef Lamberink uitgeluid  bij de Old Stars Twenterand

Na drie jaar komt er een eind aan de verbintenis van trainer Stef Lamberink met de Old Stars Twenterand. De combinatiefunctionaris van de stichting Zorgzaam Twenterand was op detacheringsbasis sinds het seizoen 2019-2020 met de wandelvoetbalclub verbonden. Stef Lamberink is tevens hoofdtrainer van derdeklasser ASC’62 uit Dalfsen en is daarnaast trainer van de FC Twente/Heracles Academie. Door die drukke werkzaamheden zegt hij nu de Old Stars Twenterand vaarwel.

Direct na een door de activiteitencommissie georganiseerde voetgolf op het kunstgrasveld van vv Voorwaarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk, de thuishaven van gastheer vv Voorwaarts, werd op vrijdagmiddag 26 augustus afscheid genomen van de aimabele en gedreven Vroomshoopse oefenmeester. Namens het bestuur van de Old Stars Twenterand zegde Hans Nieboer de scheidende trainer dank voor de leerzame en ook sfeervolle jaren onder hem als trainer. Stef Lamberink kreeg een cadeaubon als blijk van waardering en tevens een ovationeel applaus van de Old Stars Twenterand.

Als trainer en als mens heeft Stef Lamberink het nodige  geleerd van de ervaren Old Stars Twenterand, zo gaf hij aan. Stef Lamberink verraste de Old Stars met en fraaie teamfoto van de Old Stars Twenterand, die een mooi plaatsje krijgt in de kantine van vv Voorwaarts. De huidige assistent-trainer Bernd Bove uit Westerhaar-Vriezenveensewijk is als opvolger van Stef Lamberink benoemd. Bernd Bove wordt geassisteerd door Herjan Eshuis uit Vriezenveen. Op vrijdagmorgen 2 september worden de wekelijkse trainingen hervat door de 32 actieve en sportieve senioren van de Old Stars Twenterand.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer