Wout Brama Toernooi en feestelijke seizoensopening bij PH Almelo

Voor de tweede keer organiseert PH Almelo het Wout Brama Toernooi. Dit jaar zal het verdeeld worden over twee dagen. Dat heeft alles te maken met dat niet alleen de pupillen van JO8 tot en met JO12 mee doen, maar ook de oudere jeugd van JO13 tot en met de JO19. Dat het wederom een geslaagd weekend zal worden dat is nu al zeker. Op 27 en 28 augustus reizen er namelijk 135 teams verdeeld over 38 verschillende clubs af naar sportpark Veenelanden. Naast gerenommeerde clubs uit de regio als DOS’37, Oranje Nassau, AVC Heracles en Bon Boys  komen er ook clubs uit Raalte, Apeldoorn, Ede, Utrecht en Groenlo. Overigens is het niet alleen de jeugd wat de klok slaat.

Daarnaast zal het vlaggenschip van PH op 20 augustus om 18.30 uur de voorbereiding afsluiten tegen STEVO 1 uit Geesteren. Daarna volgt er een spetterend feest voor alle seniorenteams, trainers en leiders om het nieuwe seizoen in te luiden. Zo zal DJ André & André vanaf 19.00 uur zorgen voor de nodige beats. Al met al weer genoeg ingrediënten voor veel reuring op sportpark Veenelanden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer