Maak kennis met de G-tak van Jolly Jumpers

Na een overdonderend succes van de Special Olympics in juni 2022 start Basketbalvereniging Jolly Jumpers in samenspraak met VAST ( Voor Aangepast Sporten Tubbergen) met G-basketbal voor mensen met een ((verstandelijke) beperking. De club vindt het ontzettend belangrijk dat iedereen kan gaan basketballen. De club is dan ook ontzettend trots dat we naast ons rolstoel team ook G-basketbal kunnen aanbieden. Ook is het een mooie uitbreiding van het sportassortiment in de gemeente Tubbergen. We starten per 19 september as de trainingen in de Sportzaal van het Canisius in Tubbergen van 17:45 tot 18:45u. De training is bedoeld voor iedereen die een teamsport wil beoefenen. Doelstelling is ook dat we met de basketbalverenigingen in de regio Twente wedstrijden gaan spelen.De trainingen worden gegeven door ervaren trainers, die ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen, ongeacht welke beperking men heeft.
Daarnaast dagen ze je uit om de conditie, houding en bewegingen te verbeteren.
Naast bewegen is het sociale aspect natuurlijk ook van belang. Een keer kijken of meedoen? Dat kan altijd. Meld je vooraf wel aan op: tc@jollyjumpersbasketbal.nl
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer