Presentatiewedstrijd Apollo 8 tegen Djopzz VC Zwolle TopVolleybal in plaats van Team24

Onlangs werd bekend gemaakt dat Team24 zich terugtrekt uit de Eredivisie volleybal wegens het niet rondkrijgen van het basisteam. Een domper voor de dames van Apollo 8, want zij zouden hun presentatiewedstrijd tegen dit talententeam spelen. Maar er is goed nieuws! Er is een andere, waardige tegenstander gevonden waardoor de wedstrijd alsnog plaats kan vinden!

Noteer zaterdag 24 september in je agenda, want dan stellen de dames van Apollo 8 zich aan jullie voor in een presentatiewedstrijd tegen Djopzz VC Zwolle Topvolleybal! De vriendschappelijke wedstrijd in sporthal De Veste begint om 15.00 uur.

En dat is nog niet alles, want direct na afloop van de presentatiewedstrijd zwaait Apollo 8 Esther Huls met een ‘afscheids-set’ met oud-teamgenoten officieel uit. Ze heeft na 11 jaar Dames 1 onlangs Apollo 8 verlaten.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer