Michael Brouwer en Heracles Almelo langer aan elkaar verbonden

Michael Brouwer en Heracles Almelo blijven langer aan elkaar verbonden. De doelman beschikte over een aflopend contract, maar tekende een nieuwe overeenkomst op Erve Asito, die hem tot medio 2025 aan de club verbindt.

Foto: Sportfoto-Oost.nl

“Ik voel me heel prettig bij Heracles Almelo, zeker ook als eerste doelman”, zegt Michael Brouwer tegenover de officiële kanalen van de club uit Almelo. Ik heb hier zolang voor gestreden dat ik er ook wat moois van wil maken”,

‘Nico Jan Hoogma is verheugd met de contractverlenging van Brouwer’, laat Heracles weten.  “Michael heeft bewezen een uitstekende doelman te zijn. Hij brengt rust in het elftal en met zijn ervaring is hij een belangrijke schakel in de selectie. Daarom zijn wij blij dat we zijn aflopende contract hebben verlengd”, aldus de technisch directeur.

Michael Brouwer kwam in 2013 over van AGOVV en is daarmee de langst dienende speler van de huidige Heracles Almelo-selectie. De Apeldoorner speelde in het seizoen 2021-2022 een jaar op huurbasis voor FC Emmen, waarmee hij kampioen werd van de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast won hij in dat seizoen de Tonny van Leeuwen-trofee als minst gepasseerde keeper in het betaalde voetbal. Tot op heden speelde Brouwer 22 wedstrijden in de hoofdmacht van Heracles Almelo.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer