TVC ’28 wint verdiend van GRC Groningen met 4-3

TVC ’28 wist vanmiddag de eerste competitiewedstrijd te winnen. Na een 3-1 en 4-2 voorsprong maakten de mannen van trainer Michiel Mensink het nog onnodig spannend. Uiteindelijk werd er met 4-3 gewonnen. Kortom een prima competitiestart.

TVC ’28 begon slap aan de wedstrijd. GRC Groningen had het betere van het spel en in de 20e minuut was daar ook het doelpunt van GRC Groningen na niet resoluut verdedigen, 0-1. Na die goal was het TVC ’28 dat uit een ander vaatje ging tappen. Jeffrey Huizinga scoorde maar de goal werd afgekeurd door de scheidsrechter vanwege het hinderen van de doelman van GRC Groningen. Kort daarna schoot Koen Leemhuis op de lat. In de 32e minuut was het Okke Schepers die met een verwoestende uithaal de bal in de linker kruising schoot, 1-1. Direct daarna een mooie pass van Stefan Huiskes op Koen Leemhuis die voortreffelijk met zijn linkerbeen afrondde, 2-1. Dit was ook de ruststand.

Na de rust wist Stef Roelofs direct de 3-1 aan te tekenen. TVC ’28 was de betere ploeg en had kansen om de 4-1 te maken. Echter maakt TVC ’28 het zich het onnodig moeilijk doordat GRC Groningen de 3-2 maakte. Even later was het Koen Leemhuis die, na goed voorbereidend werk van Okke Schepers, de verlossende 4-2 maakte. En vlak voor tijd maakt TVC ’28 het zich nogmaals erg moeilijk door een penalty weg te geven. Deze werd resoluut binnen geschoten, 4-3. Het was nog even billen knijpen maar de overwinning was een feit en dus bleven de 3 punten in Tubbergen. TVC 2 wist met 6-0 te winnen van Sportclub Silvolde 2 en TVC 3 versloeg WVV 2 met 3-1. Kortom de Super Sunday was een succes met 9 punten van de prestatieve teams en DJ Gert maakte het feest op de zondagmiddag en -avond compleet! Zondag 2 oktober wacht de uitwedstrijd tegen Jubbega. Die hebben de eerste wedstrijd met 0-1 gewonnen bij Rolder Boys.