Heracles Almelo en Anas Ouahim accepteren schikkingsvoorstel: Vier duels schorsing

Heracles Almelo en Anas Ouahim hebben het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal vandaag geaccepteerd. De middenvelder is de komende vier wedstrijden geschorst.

Foto’s: Sportfoto-Oost.nl

De uitsluiting valt mede zo hoog uit omdat Ouahim nog een voorwaardelijke wedstrijd had openstaan, met een proeftijd van een jaar. Dit naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel met FC Twente op 30 april eerder dit jaar.

Anas Ouahim zal daarom de wedstrijden met FC Den Bosch, De Graafschap, PEC Zwolle (allen competitie) en het bekerduel met Roda JC aan zich voorbij moeten laten gaan. Ouahim is op vrijdag 21 oktober weer speelgerechtigd, wanneer Heracles Almelo aantreedt tegen FC Eindhoven.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer