Bousema Lochem/JBSCues op bezoek bij Post Luchtkanalen/De Hazelaar

Na de belangrijke 6-2 overwinning afgelopen behaald op STZ Zundert staat komende zondag voor de driebandenspelers van Bousema Lochem/JBSCues de uitwedstrijd bij promovendus Post Luchtkanalen/De Hazelaar in Rosmalen op het programma.

Foto: Jaap Gönning

“Post Luchtkanalen is geen onbekende voor ons want enkele jaren geleden speelde de ploeg van Rinus Persons ook al op het hoogste niveau. Zij verloren afgelopen zondag, eigenlijk zoals verwacht, kansloos van favoriet SIS Schoonmaak, maar ik heb mijn spelers wel duidelijk gemaakt de tegenstander niet te onderschatten”, aldus captain Ronny Hazewinkel van de Lochemse formatie.

Hij heeft zijn team slechts op één plek gewijzigd en wel op de koppositie. Speelde afgelopen zondag Murat Naci Coklu op deze plaats, dit keer speelt Martin Horn op plek één. Saillant detail. Enkele jaren geleden speelde de Duitser nog voor de ploeg uit Rosmalen. Op de overige drie plekken spelen, Johan Loncelle, Stefan Galla en Frans van Schaik.

De thuisclub maakt zijn opwachting met Leslie van Neyen, Marc Celen, Erwin Hens en Wilco van Wijk. De eerste twee partijen in De Hazelaar beginnen zondag om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer