Driebandentopper in Lochem

Komende zondag staat in Lochem al de eerste topper van dit nog prille biljartseizoen op het programma. Bousema Lochem/JBScues ontvangt dan thuis mede koploper Dekker Keukens/A.P. Sprundel. Beide teams behaalden uit de twee gespeelde wedstrijden het maximale aantal punten van vier evenals topfavoriet S.I.S. Schoonmaak.

Foto: Jaap Gönning

“Dit wordt inderdaad voor ons de eerste test-case van dit seizoen. Dekker Keukens heeft zich met de komst van Dave Christiani en Barry van Beers duidelijk versterkt en was in het verleden met spelers als Gerwin Valentijn en Henk Blauwblomme altijd al een geduchte tegenstander”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

“Wij zullen vanaf het begin goed bij de les moeten zijn om zo vroeg in het begin geen averij op te lopen”. Hij heeft niets aan het toeval overgelaten en speelt met hetzelfde team als veertien dagen geleden tegen Post Luchtkanalen, namelijk met Martin Horn als kopman, Johan Loncelle op twee, Stefan Galla op drie en Frans van Schaik op vier.

De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg 35 in Lochem beginnen om 13:00 uur

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer