Eerste Clubdag bij TV De Acehof gelijk een succes

Op 3 september vond de eerste Clubdag bij TV de Acehof plaats in Tubbergen. Er waren veel aanmeldingen, van zowel leden, jeugdleden als familieleden. Er werd gestart met een TOS middag: iedereen (lid of geen lid) ging de baan op, om een lekker potje te tennissen! Veel verborgen talent werd er ontdekt en er waren zelfs niet leden, die zich gelijk hebben aangemeld als lid. De jeugdleden en hun broertjes en zusjes kregen een tennisclinic van onze tennislerares Hanneke Luttikhuis. Het was erg mooi om te zien hoe jong en oud met elkaar hun best deden bij de clinic. Om 18.00u werd er een heerlijk Italiaans buffet gebracht door het Oale Roadhoes. Dat dit goed smaakte, bleek wel uit alle bakken die zo goed als leeg waren. 

Als afsluiting had TV De Acehof een loterij met mooie prijzen, mede mogelijk gemaakt door de steun van de lokale middenstand, waarvoor nogmaals heel veel dank. Alle kinderen gingen met een mooie prijs naar huis, en ook de meeste volwassenen konden een mooie prijs ophalen.  De laatste trekking in de loterij was voor alle vrijwilligers binnen de vereniging. Want… zonder vrijwilligers geen vereniging. Alle leden konden zich deze middag opgeven om mee te helpen met een activiteit voor aankomend seizoen. Velen gaven zich op, waardoor er volgend jaar weer veel activiteiten op de kalender staan. Uiteindelijk kon er maar 1 winnaar met de felbegeerde prijs: 1 jaar lang gratis lidmaatschap, naar huis gaan. Niek Ringenier ging er met deze mooie prijs vandoor en zijn vriendin Judith won een prachtige bos bloemen. Iedereen die niet aanwezig was, maar wel graag wil helpen met een activiteit organiseren komend seizoen: in de kantine hangen nog lijsten waar je je in kunt schrijven tot 1 oktober. De organisatie en vereniging kunnen terugkijken op een zeer geslaagde clubdag die volgen jaar zeker weer zal plaats vinden!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer