Team Eurosped Teampresentatie met Hans Kraay jr.

Op dinsdag 27 september is de jaarlijkse team­presentatie van Team Eurosped in het theater van Het Punt. Dit jaar met medewerking van Hans Kraay jr. Hij zal met zijn topsportachtergrond op eigen welbekende manier een bijdrage leveren aan de presentatie van het team voor het seizoen 22/23. Het belooft weer een vermakelijke avond te worden, zorg dus dat je er bij bent.

Teampresentatie Team Eurosped
Theater Het Punt in Vroomshoop
Inloop vanaf 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

We rekenen op een vol theater, dus reserveer snel je gratis plek via deze link: teameurosped.nl/teampresentatie-2022

Oefenwedstrijd

Kun je niet wachten tot de competitie begint? De dames spelen een oefenwedstrijd tegen US Amsterdam in het Punt in Vroomshoop op zondag 11 september a.s. om 13.30 uur. Kijk voor het volledige programma op www.teameurosped.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer