Jumpers verliezen in Barendrecht

Op zaterdag 1 oktober reisden de Jumpers af naar Barendrecht om hun eerst uitwedstrijd te spelen. Aanvallend begonnen de dames sterk en wisten ze elkaar goed te vinden. Verdedigend lieten ze wat steken vallen waardoor de thuisploeg soms makkelijk tot scoren kwam. Dit leidde tot een stand van 21-19 in het eerste kwart.

De tweede kwart moest Jolly terug naar de basis. Rust in de aanval houden, rebounden en roteren in de verdediging waren keypoints. De Jumpers wisten het tweede kwart te winnen en gingen de kleedkamer in met een ruststand van 34-34

Na de rust begonnen de Jumpers sterk. In de kleedkamer kwamen de dames tot de conclusie dat de verdediging een aandachtspunt was voor de tweede helft. Aanvallend werd er goed van binnen naar buiten gespeeld en gezocht naar de open plekken. De wedstrijd bleef gelijk op gaan wat leidde tot een stand van 48-44 in het voordeel van de thuisploeg.

De lijn van het derde kwart konden de roodhemden helaas niet doorzetten. Aanvallend werd het chaotisch en wouden de ballen niet vallen. Waar de dames drie kwarten lang gestructureerd speelden was dit niet het geval in het vierde kwart. Binnenland bleef aanvallend sterk spelen waar de Jumpers niet altijd antwoord op hadden. De Jumpers gaven niet op wat resulteerde in een eindstand van 59-53

De volgende wedstrijd is woensdag 5 oktober thuis in De Vlaskoel om 20.30. Be there!