SV Vasse verkoopt de huid duur tegen MVV

SV Vasse heeft op bezoek bij MVV de huid duur verkocht, maar moest uiteindelijk toch haar meerdere erkennen. De ploeg verloor met 4-2. De doelpunten kwamen zondag op de namen van Daan en Sam Haarhuis.

Vasse had het moeilijk in het begin en wist zich geen raad met het snelle spel van de thuisploeg. Niet geheel onverdiend kwam MVV dan ook op een 2-0 voorsprong. Vasse was niet van plan zich bij een nederlaag neer te leggen en vlak voor rust deed het via Daan Haarhuis iets terug. De aanvaller schoot de bal vanaf de zestien onhoudbaar laag in de hoek. SV Vasse ging dus rusten met een 2-1 tussenstand.

Na rust zag men een ander wedstrijdbeeld. Vasse kwam beter in haar spel en vrije trap op de lat van Sam Haarhuis en een schot van Rik Wiefferink zorgden bijna voor de gelijkmaker. Toch kreeg Vasse het deksel op de neus, nadat een klutsbal door MVV werd binnen geschoten. Maar de wedstrijd was daarmee nog niet gespeeld. Sam Haarhuis bracht Vasse opnieuw in de wedstrijd na goed doorgaan op de uitkomende keeper.

Het geloof was terug bij de uitploeg en vlak voor tijd leek Randy Pegge Vasse een punt te bezorgen, maar hij miste de bal bij de tweede paal. Uiteindelijk werd de wedstrijd toch beslist nadat een counter perfect werd afgerond door MVV. Een 4-2 verlies voor de blauw-witten, waarbij er met iets meer fortuin wellicht meer in had gezeten

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer