VZPC Dames

Vriezenveense dames winnen relatief eenvoudig

De eerste wedstrijd voor de dames van VZ&PC werd verzet waardoor 1 oktober de start van het seizoen werd. Met een kleine maar sterke selectie met aanvulling van de jeugd start het team onder leiding aan de eerste wedstrijd.

Na slechts negen seconde stond de thuisploeg al achter en een minuut later wist TriVia dit uit te breiden naar een 0-2 voorsprong. De laatste minuut van de eerste periode was voor Lindie Pedersen die de stand met twee fraaie treffers recht kon trekken voor VZ&PC.
De tweede en derde periode lieten de dames van VZ&PC zien wat ze in hun mars hadden door zes keer te scoren en slechts één doelpunt tegen te krijgen.
De laatste periode wisten de dames uit Groningen drie keer het doel te vinden maar dit was niet genoeg om de Vriezenveense selectie te verslaan. Uitslag 9-6