Dynamo Tubbergen verliest door eigen fouten

Na een lange rit kwam Dynamo aan bij US dames 2 in Amsterdam. Dynamo begon de eerste set slordig. Veel pass fouten en serverend onder de maat. Bij 14-19 achter, kwam de ommekeer.

Door een serve serie van Danique Horck kwam Dynamo weer terug naar een 20-19 voorsprong. Door weer een slordige fase boven de 20, werd de set afgesloten met 24-26.

De start van de tweede set gaf eenzelfde beeld. Na 5 punten achterstand trok Dynamo de stand weer recht met 16-16. Dit kon niet doorgezet worden en de set werd verloren met 20-25.

De derde set stond de organisatie beter. Passend had Dynamo het beter onder controle en er werd meer service druk geleverd. Aanvallend werd er veel gescoord en dit leidde tot 25-20 winst.

In de vierde set trok Dynamo het spel van de derde set door. Met 3 punten verschil leek het erop dat er een vijfde set zou volgen. Opeens stokte het bij Dynamo bij de 10 punten. US trok het initiatief naar zich toe en won de set makkelijk met 25-15.

Dynamo maakte teveel eigen fouten waar US van profiteerde. Aanstaande zaterdag speelt Dynamo weer voor eigen publiek, waar ze voor de eerste overwinning gaan.