Dynamo Tubbergen wacht nog op de eerste overwinning

Er stond weer een thuiswedstrijd op het programma voor Dynamo Tubbergen. Na twee verloren wedstrijden werd het tijd dat Dynamo de eerste overwinning van het seizoen ging pakken. Er werd gespeeld tegen De Berenkuil/Sudosa Desto D2.

Vanaf het begin van de wedstrijd ging het gelijk op, beide teams begonnen goed.Bij een 7-11 achterstand voor Dynamo gingen beide ploegen naar de kant voor de eerste time out van de wedstrijd. Dynamo kon het gat niet dichten, bij de tweede time out van Dynamo zijn er maar drie eigen punten gemaakt door de thuisploeg 10-17. Dynamo kwam nog wel dichtbij, maar de eerste set ging met 20-25 naar Sudosa Desto.

De tweede set begon Dynamo uitstekend. Met een 9-5 voorsprong had Dynamo een mooi gaatje geslagen. Gedurde de set bleef Dynamo goed spelen en bij een 18-12 voorsprong leek de set richting Dynamo te gaan. Toch kwam Sudosa Desto bij de big points helemaal terug in de wedstrijd. Bij een stand van 20-19 in het voordeel voor de thuisploeg werd het aan het einde van de set nog erg spannend. Het ging gelijk op en beide ploegen kregen de kansen om de set te gaan winnen. Uiteindelijk was het Sudosa Desto die de set naar zich toe trok met 27-29.

De derde set moest gewonnen worden door Dynamo om nog kans te maken op de overwinning. Sudosa Desto begon goed aan de set, Dynamo werd bij een 0-3 achterstand naar de kant gehaald voor een time out. Sudosa Desto bleef doorgaan met scoren, waar mee ze een gaatje geslagen hadden 2-8. Toch kwam Dynamo knap terug in de wedstrijd bij een stand van 12-12. Maar Sudosa Desto liep gedurde de set toch weer wat punten verder uit, het lukte Dynamo niet meer om aan te sluiten. De laatste set ging met 18-25 naar Sudosa Desto.

Einduitslag Dynamo Tubbergen – De Berenkuil/Sudosa Desto D2 0-3.

Volgende week gaat Dynamo Tubbergen er weer alles aan doen om de eerste overwinning van het seizoen te pakken. Zaterdag 15 Oktober om 20.00 uur wordt er een uitwedstrijd gespeeld tegen Dros-Alterno D1 in Apeldoorn