Jolly Jumpers wint van Lekdetec in doordeweekse wedstrijd

Woensdagavond 5 oktober kwamen de dames van Lekdetec op bezoek bij Jolly Jumpers.

Gelijk na de sprongbal wist Anke Rikhof al een 2-0 voorsprong te maken met een lay-up. De dames van Jolly begonnen sterk in de aanval, maar ook bij Bemmel vielen de ballen in het netje. De uitploeg maakten sterke moves naar binnen om zo een vrije driepunter aan de zijkant te creëren. Door steken in de verdediging werd het even spannend, maar de thuisploeg wist zich te herpakken en eindigde het 1e kwart met 21-20 voorsprong. Het tweede kwart was weer een zwaar gevecht tussen beide ploegen. Vooral Jasmijn de Ceuninck van Capelle kwam dit kwart om de hoek kijken. Met haar 1 op 1 drives en een verdiende bonus maakte ze maar liefst 9 punten. De dames gingen de rust in met 38-35.

De tweede helft begonnen de dames van Jolly sterk in de verdediging. Pas in de 6e minuut kwam Bemmel tot een score. Dit werd beloond met een stand van 61-42 (23- 7!) aan het einde van het 3e kwart. In het laatste kwart kwamen de dames van Bemmel sterker terug, maar Jolly bleef consequent en liet ook in dit kwart zien waar ze toe in staat zijn. De wedstrijd werd slim uitgespeeld. De punten blijven in Tubbergen. Eindstand: 86-63 overwinning!

De volgende wedstrijd is aankomende zondag 9 oktober in Den Helder. Tip-off: 14:00. U kunt natuurlijk de dames aanmoedigen via de livestream op onze media.