Dynamo Tubbergen onderuit tegen Dros-Alterno

Zaterdag 15 oktober stond de wedstrijd Dros-Alterno D1 tegen Dynamo Tubbergen D1 op het programma. Hiervoor mocht Dynamo een klein uurtje rijden naar Apeldoorn om in de late uurtjes, namelijk 20.00 uur, de wedstrijd te starten.

De eerste set begon Dynamo goed. Het team nam de leiding tot zo’n 10 minuten, hierna begon het spel wat te haperen. Alterno maakte hier gebruikt van, waardoor ze het initiatief overnamen. Met een ruime overwinning ging de eerste set naar Alterno (25-17).

Ook in de tweede set begon Alterno met een voorsprong. Dynamo had wat moeite met het zelfvertrouwen. Waar de aanvalskracht bij Dynamo hierdoor niet naar voren kwam, was dit bij Alterno wel het geval. Met een eindstand van 25-14, ging ook deze set naar de thuisploeg.

Als Dynamo nog punten mee wilde nemen naar Tubbergen, zullen ze de derde set vol overtuiging moeten spelen. Deze overtuiging kwam in de derde set meer naar voren bij Dynamo. Zo wisten ze zich terug te knokken van een 17-13, naar een 21-19 achterstand. Toch was dit niet genoeg om er een 4e set van te maken. Alterno wist raad met het geknok van Dynamo, waardoor ze ook de derde set naar zich toe trokken met een winst van 25-21.

Zo bleven de drie te behalen punten, bij het thuisfront.