VV Manderveen kan bekersucces geen vervolg geven

Donderdagavond stond voor Manderveen de bekerwedstrijd tegen SV Gramsbergen op het programma. Een op voorhand lastige kluif voor de Manderveners, daar Gramsbergen uitkomt in de 2e Klasse zaterdag. De uitslag, een 7-2 verliespartij, was dan ook niet onverwacht. 

Het duurde een half uur voordat de thuisploeg voor het eerst tot scoren kwam. Kort voorafgaand aan het eerste doelpunt van Gramsbergen was Manderveen zelfs een paar keer dicht bij een doelpunt. De 1-0 was een tussenstand die niet geheel recht deed aan het spelbeeld en even later maakte Kevin Huzink met een droge schuiver dan ook de 1-1.

Daarna was Jorn Heidkamp dicht bij de 1-2, zijn schot ging echter snoeihard, net over het doel. Rond de pauze ging het dan toch hard. Manderveen was de kluts kwijt en Gramsbergen profiteerde. De 2-1 en 3-1 volgden kort voor rust en nog binnen het uur stond het scorebord op 6-1.

Na de 7-1 wist Joris Wesselink met een schitterende treffer uit een vrije trap de productie voor de bezoekers nog te verdubbelen. Met deze nederlaag is het bekeravontuur van Manderveen voorbij. Komend weekend staat er een thuiswedstrijd tegen Sportclub Overdinkel op het programma.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer