Bousema Lochem/JBScues ontvangt het Zeeuwse Dallinga.com

Na een weekje rust ontvangt het op de derde plaats staande Lochemse Bousema/JBScues komende zondag het Zeeuwse Dallinga.com. De ploeg uit Sluiskil staat op een achtste plaats met zes wedstrijdpunten twee minder dan Bousema, maar de ploeg van Ronny Hazewinkel heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Tekst: Jaap Gönning

Foto: Paul Brekelmans

Op de foto: Murat Coklu

“Maar dat zegt helemaal niets, want de teams zijn dit jaar echt aan elkaar gewaagd”, aldus Hazewinkel. “Kijk maar eens naar de resultaten van het dubbel weekend, waar wij als enige de volle winst wisten te pakken tegen respectievelijk A1 Biljarts en J&F Auto’s/New Jorissen. Terwijl de laatste een dag eerder SIS Schoonmaak nog met 3-5 de baas was”.

Komende zondag komt Ronny Hazewinkel met zijn sterkst mogelijk team naar de tafels. “Martin Horn als Murat Naci Coklu, beiden afgelopen week actief in Veghel, maken hun opwachting. Voor de overige drie plaatsen had ik ruime keuze, maar ik heb uiteindelijk gekozen voor Johan Loncelle en Stefan Galla”.

Berry Dallinga komt komende zondag met de volgende spelers: Kopman is Jean-Paul de Bruijn, op plek twee speelt Peter de Backer, de derde plek wordt ingenomen door Steven van Acker en op plek vier speelt Koen Saver. De eerste twee partijen in Lochem beginnen om 13.00 uur met Horn tegen De Bruijn en Loncelle tegen Van Acker.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer