De kortste weg naar Europees succes: Webton in actie in de beker

Voor de volleyballers van Webton is het bekertoernooi de kortste weg naar Europees succes. Zaterdag ontvangen de heren Orion en Irene in de Veldwijkhal in Hengelo.

De heren van Webton treden aan in een poule van in totaal drie teams, waarin alleen de nummer één het bekertoernooi mag voortzetten. De zwaarste tegenstander lijkt Orion 2 uit Doetinchem, tegen wie het competitieduel twee weken geleden nog wel met 3-1 werd gewonnen.

Maar ook tweede divisionist Irene uit Bilthoven mag zeker niet worden onderschat. Het grote voordeel voor Webton is dat de heren zaterdag thuis spelen, in de Veldwijkhal. Met de steun van het publiek zou dat wel eens net het laatste duwtje in de rug kunnen betekenen.

Schema

13.00: Webton – Orion 2

15.00: Webton – Irene

17.00: Orion 2 – Irene (indien nodig)

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer