A.D.’s verslag: Mariënberg verliest van effectiever ATC

Winnen doe je met z’n allen, verliezen ook. Echter, Mariënberg kan het zich gewoon niet permitteren als enkele spelers niet of half thuisgeven. Het vorige duel, thuis tegen Daarlerveen, werd er nog eendrachtig met door elf man samengewerkt.

Door A.D.

Die wedstrijd won Mariënberg verdiend, tegen een beter voetballend elftal. Afgelopen zaterdag was ATC ’65 misschien niet beter, maar sprongen ze wel effectiever met de kansen. De ploeg uit Hengelo was in ieder geval beter bij de les.

Een gelijkspel was zeker mogelijk geweest. En als Mariënberg beter met de kansen was omgesprongen in het tweede bedrijf, had Slangenbeek met een zege kunnen worden verlaten. Nu, lege handen. Natuurlijk, geen man overboord. Maar in deze competitie, waar elk punt een bonuspunt is, verloor Mariënberg er minimaal één. En volgens de geleerden zelfs drie.

Komende week is Mariënberg vrij, gezien een oneven aantal teams in de competitie. Het eerstvolgende duel vindt plaats op zaterdag 12 november, in Nijverdal tegen Door Eendracht Sterk (DES). Op halve kracht zal Mariënberg het niet redden, daar zijn we helaas niet goed genoeg voor. Of alles, of niets. En niets zorgt niet snel voor punt(en).

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer