Belangrijk dubbel weekend Bousema Lochem /JBScues

Na twee keer nipt verlies staat voor de driebandenspelers van Bousema Lochem/JBScues een belangrijk dubbel weekend op het programma. Zaterdag speelt de ploeg van captain Ronny Hazewinkel thuis de Gelderse derby tegen A1 Biljarts DPC en op zondag moet het in Den Haag opnemen tegen het altijd lastige J&F Auto’s/New Jorissen.

Foto: Jaap Gönning

“Na het verlies afgelopen zondag in Oosterhout staan we weliswaar met vier wedstrijdpunten nog op een vierde plaats, maar we moeten die wel delen met vier andere ploegen waaronder onze tegenstander van komende zondag. Direct onder ons staat de tegenstander van komende zaterdag. Deze stand betekent gewoon, dat wanneer je niet goed uit de dubbel komt je zomaar in de degradatiezone terecht kunt komen”, aldus de captain.

Afgelopen weekend waren de zorgen voor Hazewinkel groot om een representatief team op de been te krijgen. “Dit had enerzijds te maken met competitieverplichtingen in eigen land of voor hun eigen team, maar natuurlijk ook door de blessure van Johan Loncelle. Gelukkig is hij zo ver hersteld dat ik hem komend weekend weer kan opstellen en aangezien ook mijn Duitse spelers niet in eigen land behoeven aan te treden, speel ik beide dagen met Martin Horn, Johan Loncelle, Stefan Galla en Frans van Schaik”.

Maar ook de tegenstanders spelen ook met een sterk team. Zo maakt captain Addy Wienk zaterdag zijn opwachting met Ronny Lindemann, Jelle Pijl, Richard Bitalis en Kay de Zwart en speelt Cor Trampe met Jeffrey Jorissen, Glenn Hofman, Therese Klompenhouwer en Herman van Daalen. “Twee sterke teams met goede spelers die je niet zomaar eventjes aan de kant zet”.

De eerste twee partijen zowel op zaterdag als zondag beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer