Bousema Lochem/JBScues op bezoek bij Woonwonder Oosterhout

Na het verlies in de topper tegen Dekker Keukens, 3-5, speelt Bousema Lochem/JBScues komende zondag in Oosterhout tegen Woonwonder Oosterhout ‘t Hartje. De ploeg van Frits Broeders bezet momenteel na drie gespeelde wedstrijden de tiende plaats met twee wedstrijdpunten.

Foto: Jaap Gönning

Captain Ronny Hazewinkel heeft zijn team ten opzichte van de verloren wedstrijd op één plek moeten wijzigen. Niet Martin Horn speelt op plek één, maar Gokhan Salman. “Maar het samenstellen van een representatief team heeft heel wat voeten in aarde gehad en mij heel wat kopzorgen gekost. Zowel Horn, Coklu als Loncelle zijn om uiteenlopende redenen niet beschikbaar. Maar ook mijn reserves hadden allemaal verplichtingen bij hun eigen team. Toch denk ik dat het mogelijk moet zijn met Salman, Stefan Galla, Frans van Schaik en Markus Galla een goed resultaat neer te zetten”, aldus de captain.

De tegenstander behaalde twee keer een puntendeling, tegen Cues&Darts en Team Eekhoorn, en verloor afgelopen week van SIS Schoonmaak. Captain Frits Broeders speelt met: Ismail Yasin, Harrie van de Ven, Frank Martens en Frits Broeders.

De eerste twee partijen in Oosterhout beginnen zondag om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer