Dynamo laat punten liggen tegen Rivo Rijssen

Voor Dynamo Tubbergen stond er tegen Rivo Rijssen weer een Twentse derby op de planning. Een thuiswedstrijd, wat na drie verloren duels het verschil moest gaan maken.

Dynamo begon sterk aan de eerste set. Een goede serve-druk en veel lef aan het net maakte dat het chaotisch werd aan de overkant. 

Dynamo zette dit door tot een stand van 13-15, waarna Rivo Rijssen terugkrabbelde en uiteindelijk toch de set wist binnen te halen met 22-25. In de tweede set gingen de teams gelijk op, maar liep Dynamo achter de feiten aan. Dit resulteerde in een slordig spel, waar Rivo Rijssen op in wist te spelen. Ook deze set sleepte Rivo binnen, met wederom een stand van 22-25.

In de derde set, die Dynamo zou moeten winnen om nog een kans te maken, waren beide teams erop gebrand om de winst te pakken. Hierdoor bleef het verschil in de stand gedurende de set klein. Het was echter Rivo dat aan het langste eind trok, en de drie punten meenam naar Rijssen. 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer