FC Twente verslaat Go Ahead Eagles met ruime cijfers in oefenwedstrijd

Maandagmiddag troffen FC Twente en Go Ahead Eagles elkaar voor een oefenwedstrijd. Het duel tussen de eredivisionisten eindigde in een 4-0 overwinning voor de thuisploeg.

Foto: Sportfoto-Oost.nl (archief)

Sem Steijn tekende na vijf minuten vanaf elf meter voor de eerste treffer, nadat Denilho Cleonise door de Deventer sluitpost was gevloerd in het strafschopgebied. Na dertig minuten breidde jeugdspeler Sander Sybrandy de score verder uit. De vleugelaanvaller draaide de bal op fraaie wijze in de verre hoek. Na de pauze bracht Manfred Ugalde de stand op 3-0, waarna Sem Steijn uit een vrije trap zijn tweede treffer van de middag maakte. Daarmee werd de eindstand op 4-0 bepaald.

FC Twente – Go Ahead Eagles: 4-0 (2-0)

Scoreverloop

05’ 1-0 (Steijn, pen.)

34’ 2-0 (Sybrandy)

49’ 3-0 (Ugalde)

67’ 4-0 (Steijn)

Opstelling FC Twente: El Maach, Everink (77’ Driezen), Bruns, Pleguezuelo (46’ Haakmat), Salah-Eddine (22’ Geypens (66’ Besselink), Brama (46’ Yegoian), Staring, Steijn, Sybrandy (46’ Bostdorp), Ugalde, Cleonise.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer