Heracles Almelo verlengt met Sem Scheperman

Heracles heeft de verbintenis met Sem Scheperman verlengd. De uit Holten afkomstige middenvelder tekende een nieuwe overeenkomst en is daarmee tot 2025 aan de club uit Almelo verbonden.

Foto omslag: NESImages.nl

“Deze contractverlenging voelt voor mij als een mooie beloning, dus ik ben trots dat ik in het bijzijn van mijn familie een nieuw contract kan tekenen bij deze club. Ik voel me hier thuis en ik kan me bij Heracles Almelo goed blijven ontwikkelen”, zegt Scheperman.

Foto: Sportfoto-Oost.nl

‘Technisch directeur Nico Jan Hoogma is blij met de contractverlenging van Scheperman’, laat de club weten. “Sem heeft zich in de afgelopen maanden uitstekend ontwikkeld. Hij kwam dit seizoen in nagenoeg alle wedstrijden in actie en dat is veelzeggend over zijn waarde voor onze ploeg. Dat we zijn contract openbreken en verlengen is dan ook een beloning voor zijn inzet en voortgang.”

De 20-jarige middenvelder, afkomstig uit de gezamenlijke jeugdopleiding met FC Twente, tekende zijn eerste contract bij Heracles Almelo in maart. Scheperman maakte op 11 mei zijn officiële debuut in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk, dit seizoen miste hij alleen de wedstrijd tegen FC Den Bosch als gevolg van een blessure. Tot op heden droeg Sem Scheperman tien keer het shirt van Heracles.

Foto: Sportfoto-Oost.nl
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer