Ismail Azzaoui terug bij Heracles Almelo

Ismail Azzaoui is terug bij Heracles Almelo. Het contract van de aanvallende middenvelder liep afgelopen zomer af. Vandaag zette hij op Erve Asito zijn krabbel onder een verbintenis tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog twee jaar.

Foto’s: Sportfoto-Oost.nl

Op 1 december 2021 liep de 24-jarige Belg tijdens het treffen met Feyenoord een zware knieblessure op. In totaal kwam Azzaoui tot 30 competitieduels voor Heracles waarin hij vier keer scoorde.

Belangrijk worden

“Ik vind het fantastisch om weer terug te zijn, vertelt Ismail Azzaoui tegenover de officiële kanalen van de club.“Ik heb altijd contact gehouden met de club en met een aantal mensen. Ik ben dus ook betrokken gebleven, en zij bij mij. Daarom is het mooi dat ik na het eerste gedeelte van mijn revalidatie weer bij Heracles kan aansluiten om verder te werken aan mijn herstel.”

Van waarde

“We zijn heel blij dat Ismail terug is”, aldus technisch directeur Nico Jan Hoogma. “Hij is een speler met heel veel kwaliteit en we hopen dat hij die kwaliteiten hier weer kan laten zien. We geven hem uiteraard de tijd om weer op niveau te komen en we zijn ervan overtuigd dat hij op den duur weer van grote waarde gaat zijn voor de club.”

Azzaoui hoopt ‘langzaam maar zeker aan te sluiten bij de groep om vervolgens dit seizoen nog belangrijk te worden.’ In Almelo heeft hij rugnummer 7 al toegewezen gekregen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer