Koploper KOSC te sterk voor VV Manderveen

De roodhemden uit Manderveen kregen de dorpelingen uit Ootmarsum op bezoek. In de Manderveense selectie werd Luuk Withag vervangen door vedette Stef de Witte.

Vanaf de start was KOSC voeballend de betere partij. Via diepe ballen over de flank probeerde de koplopper van de 4e Klasse A de Manderveense defensie te doorbreken.

Voorsprong voor de bezoekers

Een goed georganiseerd Manderveen wist de bezoekers tot de 40ste minuut tegen te houden. Een sliding in eigen zestien van middenvelder Dylan Nijland werd door de scheidsrechter geïnterpreteerd als overtreding. Vanaf elf meter werd de brilstand omgezet in een 0-1 voorsprong voor de bezoekers. VV Manderveen kwam dichtbij de gelijkmaker, mar zowel een schot van Jorn Heidkamp als een opgelegde kopbal van Kevin Huzink wist het net echter niet te vinden.

Van de ruimtes profiteren

Na een klutsbal in de 65ste minuut was het KOSC dat aan het langste eind trok: 0-2. VV Manderveen probeerde doormiddel van een aanvallende wissel het tij nog te keren. De mannen uit Ootmarsum wisten uitstekend van de ruimtes te profiteren. In de laatste minuten gingen de hoofden naar beneden en wisten de bezoekers de eindstand op 0-5 te zetten. Volgende week staat er een uitduel tegen Borne op het programma.

VV Manderveen zal zich moeten revancheren om de eerste drie punten van het seizoen binnen te slepen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer