Spektakelstuk levert Manderveen eerste punt op

In een spektakelstuk van de bovenste plank hebben VV Manderveen en Sportclub Overdinkel de punten gedeeld. Op Sportpark de Samenwerking werd de koploper op een 4-4 gelijkspel gehouden.

De eerste treffer viel al vroeg in de wedstrijd. Jorn Heidkamp snelde langs zijn tegenstanders en faalde niet oog in oog met de keeper. Kort hierna trof spits Gijs Wesselink de paal met een inzet van dichtbij, waarna toch de marge werd verdubbeld, opnieuw door Jorn Heidkamp.

In eigen doel

Na een kwartier spelen was de 2-0 voorsprong op dat moment zeker niet onterecht, maar Overdinkel wist was zich ervan bewust dat het wat recht moest zetten. De 2-1 werd dan ook snel op het scorebord gebracht. Vlug gevolgd door de gelijkmaker, die door een speler van Manderveen in eigen doel werd geschoten.

Tegen de touwen

Manderveen ging op zoek naar een hernieuwde voorsprong, trof hierbij de lat en meermaals de keeper van Overdinkel, maar zag even later de 2-3 en zelfs de 2-4 op het scorebord belanden. In de laatste minuut voor de rust joeg Jorn Heidkamp met een granaatinslag de aansluitingstreffer nog tegen de touwen.

Hard raak

Na de rust waren de kansen schaarser en focusten beiden ploegen zich meer op verdedigen dan aanvallen. Toch viel de 4-4, Kevin Huzink kopte hard raak. Hierna volgden nog een paar kansen, waarvan de grootste voor invaller Stef Oude Vrielink was. Hij schoot echter ruim over.

Met deze puntendeling heeft Manderveen haar eerste punt van het seizoen binnen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SV Enter op het programma.