Sportlust Vroomshoop verliest op bezoek in Almelo

Sportlust Vroomshoop heeft geen goed gevoel kunnen overhouden aan afgelopen weekend. Tegen SV Almelo werd er met 5-2 verloren.

Na de ruime kansloze nederlaag van vorige week kreeg Sportlust Vroomshoop zondag de kans zich te revancheren op bezoek bij SV Almelo. Een tegenstander waarvan Sportlust in de voorbereiding nog wist te winnen, maar met zes punten al redelijk aan de competitie was begonnen.

Niet doortastend genoeg

Sportlust Vroomshoop begon prima aan de wedstrijd en had het veldoverwicht zonder tot grote kansen te komen. Na twintig minuten keek Sportlust toch tegen een 1-0 achterstand aan toen een rebound werd binnen gewerkt. Tien minuten later kon Joppe Wekamp een vrije kopkans aan de andere kant niet verzilveren. In het verdere verloop van de eerste helft kreeg Sportlust Vroomshoop nog twee doelpunten (waarvan één strafschop) om de oren door niet doortastend genoeg ingrijpen achterin, waarmee er met een 3-0 tussenstand werd gepauzeerd.

Opnieuw een grote nederlaag

In de tweede helft wist Tim Spoor in de 77ste minuut een afvallende bal binnen te schieten. Allard Hankamp was met twee kopballen, waarvan één op de paal, nog dicht bij een doelpunt. Gijs Kleinheerenbrink zorgde met een streep in de 92ste minuut voor het slotstuk van de wedstrijd. Maar voor de twee Vroomshoopse treffers ging ook beide keren een doelpunt van de gastheren vooraf, waarmee er opnieuw een grote nederlaag werd geleden: 5-2.

Mede door de grote ziekenboeg zit Sportlust Vroomshoop, ondanks redelijk veldspel tegen Almelo, in de hoek waar de klappen vallen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer