VV Manderveen maatje te klein voor SV Almelo

SV Almelo heeft zondagmiddag een 4-0 overwinning geboekt op VV Manderveen. Na een kwartier stond er een 2-0 stand op het bord en de bezoekers bleken niet in staat het tij nog te keren. 

In de vierde minuut werd de openingstreffer al gemaakt. Een goede combinatie door de as van het veld werd afgerond door Almelo-speler Batuhan Orhan. Even later verdubbelde dezelfde speler de stand door een rebound goed binnen te werken. Manderveen kreeg intussen iets meer grip op de wedstrijd en vond via Jorn Heidkamp de paal.

Kort voor rust trof Almelo echter opnieuw doel. Een hoekschop werd niet goed weggewerkt. Thomas Rolefes scoorde de derde voor de thuisploeg. Na de rust werd er minder aanvallend spel getoond aan beide kanten. Een aantal kleine kansen aan weerszijden, zonder doelpunten tot gevolg. Totdat Batuhan Orhan opnieuw doorbrak en zijn derde van de middag maakte.

In het laatste kwartier van de wedstrijd drong Manderveen nog aan, kopte Wout Wesselink op de lat en Joris Wesselink in de handen van de keeper. Het mocht niet baten en de 4-0 uitslag was waarmee de ploeg van Thijs Masselink huiswaarts kon keren. Volgende week staat voor VV Manderveen de thuiswedstrijd tegen KOSC op de rol.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer