Wout Brama dit kalenderjaar niet meer in actie voor FC Twente

Wout Brama komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor FC Twente. De geroutineerde middenvelder laat zich eerder dan oorspronkelijk de bedoeling was opereren aan zijn enkel.

Foto’s: Sportfoto-Oost.nl 

“Ik heb al enige tijd last van mijn enkel en het plan was om hieraan geopereerd te worden tijdens de winterstop”, vertelt Brama tegenover de officiële clubkanalen. “Dit stond al gepland, maar in overleg met de trainer en de medische staf hebben we ervoor gekozen om de operatie eerder uit te voeren, zodat ik volledig fit aan de tweede seizoenshelft kan beginnen.”

FC Twente speelt nog vier wedstrijden tot de winterstop. Vanwege het Wereldkampioenschap komt de eerste seizoenshelft in de Eredivisie voor de club uit Enschede al op 11 november ten einde. De ploeg van Ron Jans komt SC Cambuur, RKC Waalwijk, Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam nog tegen. De tweede seizoenshelft begint voor FC Twente op 6 januari tegen FC Emmen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer