Webton na uitschakeling in beker op jacht naar succes in competitie

Vorige week werden de mannen van Webton uitgeschakeld in het bekertoernooi, zaterdag gaan de Hengeloërs zich in de competitie proberen te herpakken. In Sporthal Veldwijk staat het duel met Keistad/Amersfoort op het programma.

Afgelopen weekend werd er in Hengelo verloren van Orion 2, waarvan enkele weken geleden in de competitie nog met 3-1 werd gewonnen. De eerste set ging nog gelijk op ging, maar werd wel met 23-25 verloren. De twee volgende sets werden ook verloren, met respectievelijk 17-25 en 21–25. Zo werd het 0-3 voor de gasten uit Doetinchem en bekerden zij verder.

De ploeg van trainer Rinke Olthof kan zich nu volledig richten op de competitie in de Topdivisie. Aanhaken bij de kopgroep is daarin mogelijk, wanneer er zaterdag wordt gewonnen van Keistad/Amersfoort. De bezoekers staan momenteel op de derde plaats in de Topdivisie.

De wedstrijd in Sporthal Veldwijk begint om 19.00. De toegang is zoals altijd gratis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer