Webton verliest, maar wint toch een beetje

Gelet op de kansloze uitschakeling in de beker voelde de 2-3 nederlaag  tegen Keistad uit Amersfoort. en het daarbij behorende punt, voor Webton toch als een beetje winst. Er had nog meer in gezeten voor de Hengeloërs, want via 25-19 en 25-17 nam Webton zelfs een 2-0 voorsprong.

Met gedurfd spel, en dat ondanks een aantal geblesseerde spelers, wisten de mannen van trainer Rinke Olthof te overtuigen. De derde set ging met 18-25 naar de bezoekers uit Amersfoort, waarna men in de vierde set een Webton zag dat op weg leek naar de overwinning. Met een stand van 22-20 leek er geen vuiltje aan de lucht, maar uiteindelijk ging de set toch verloren met 23-25.

Set 5 moest de beslissing brengen. En ook in die set kon het alle kanten op, maar uiteindelijk trok Keistad met 13-15 aan het langste eind. Het slechte optreden in de beker werd door deze wedstrijd weggespoeld, en biedt aanknopingspunten voor het vervolg in de competitie in de Topdivisie.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer