Jolly Jumpers wint van Thriple Threat

Zaterdagavond 5 november stond er voor Jolly Jumpers een wedstrijd tegen het Haarlemse team Thriple Threat op het programma.

Foto: Sportfoto-Oost.nl

Met twee teams die met beide acht punten gelijk stonden, was het al snel spannend. De scores gingen heen en weer, Thriple Threat trof voornamelijk uit schoten. Beide teams zaten er strak op in de verdediging, de thuisploeg wist een kleine voorsprong te slaan. De eerste helft eindigde met 37-32 op het scorebord.

De tweede helft kende een stroef begin voor de roodhemden, opnieuw vonden de dames van Thriple Threat het netje vanachter de driepuntslijn. Hierdoor leken ze de overhand te nemen. Het was spannend tot het einde, maar de roodhemden herpakten zich en sloten sluitende wedstrijd winnend af met 71-66.

Een belangrijke winst voor de Jumpers. Volgende week spelen de dames een uitwedstrijd tegen de Martini Sparks uit Groningen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer