Dynamo Tubbergen verliest in Borne

Afgelopen zaterdag ging Dynamo Tubbergen met een goed gevoel richting Borne om het op te nemen tegen het tweede team van Apollo 8. Ondanks twee goede sets werd er met 0-3 verloren.

Dynamo stond al vrij snel vier punten achter op Apollo. Bij een stand van 8-4 voor Apollo 8 kon Dynamo Tubbergen door een reeks goede aanvallen en services weer terugkomen tot 9-8. Dynamo kon het niveau echter niet vasthouden. Na een aantal wissels, bij een stand van 19-9, wist Dynamo Tubbergen nog terug te komen. Maar met een stand van 25-15 was de eerste set voor Apollo 8.

Eigen fouten

De tweede set begon Dynamo Tubbergen beter, waardoor de ploeg het tweede team van Apollo 8 goed kon bijbenen. Mede door een aantal goede service-series van Apollo en fouten aan de kant van Dynamo, wisten de Tubbergers het niveau echter niet vol te houden. Met een time-out en een goede service-reeks wist Dynamo een 22-16 achterstand om te buigen naar een stand van 22-22. Maar door eigen fouten ging ook deze set met 26-24 naar Apollo.

Erop of eronder

In de derde set was het erop of eronder voor Dynamo Tubbergen. Na een goede start stonden de dames van Dynamo voor met een stand van 10-2. Echter ging Apollo 8 weer beter spelen en slopen de fouten er aan de kant van Dynamo Tubbergen weer in. Bij een stand van 15-15 wist Dynamo weer vijf punten uit te lopen en kwam daarmee op een 20-15 voorsprong. Maar na een goede service-reeks wist Apollo de stand weer gelijk te trekken, en het ook in deze derde set eerder af te maken dan Dynamo.

Met een stand van 25-22 wist Apollo ook derde set te winnen. Met een 3-0 overwinning bleven de drie punten in Borne.