VZ&PC

Eerste nederlaag voor mannen VZ&PC

In de uitwedstrijd van VZ&PC tegen Watervlo uit de Meern liepen de Vriezenveners tegen hun eerste nederlaag op. Vooral in de tweede en derde periode liet VZ&PC het afgelopen weekend afweten.

Foto uit archief

De eerste periode was het aftasten van beide kanten, vooral omdat de ploegen onbekenden waren voor elkaar. VZ&PC kwam tweemaal op achterstand, maar repareerde net zo snel: 2-2.

Dezelfde middelen

Al snel bleken de press van de thuisploeg en ferme duels op alle posities VZ&PC te veel te worden, met een 5-2 achterstand. Drie gemiste overtallen om de stand weer gelijk te trekken mislukten. Ook de derde periode gaf hetzelfde spelbeeld. Met een 8-2 achterstand werd de laatste periode begonnen. Er werd besloten de tegenstander met dezelfde middelen te bestrijden.

Lopende band

Met alles of niets kropen de Vriezenveners steeds dichterbij, maar bleek de achterstand net te groot. VZ&PC scoorde nu wel aan de lopende band. Watervlo kon maar één keer het VZ&PC-doel vinden. Met twee overtallen in de eindfase hadden de Vriezenveners nog zicht op een puntendeling, maar werd een remise net niet bereikt: 9-8. De ploeg uit De Meern komt zo op gelijke hoogte met VZ&PC.

Aanstaande zaterdag speelt VZ&PC weer in de Stamper tegen voormalig eersteklasser Aqua Novio uit Nijmegen, de ploeg die nu momenteel aam de leiding gaat. Het duel begint om 16.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer