Webton verliest ondanks goed begin

De heren van Webton hebben geen resultaat weten te halen tegen Dynamo 2 uit Apeldoorn. Het duel werd over drie sets verloren, maar met het vertoonde spel is er toch een positieve ondertoon.

Foto uit archief

Een goed begin, dat mag je wel zeggen. Want ondanks de nodige wijzigingen, als gevolg van een aantal blessures, begonnen de lange mannen van Webton de eerste set in de thuiswedstrijd tegen Dynamo 2 uit Apeldoorn uitstekend. Met fris spel werd het 25-20.

Het publiek ging er eens goed voor zitten, want het team van coach Rinke Olthof speelde goed en onbevangen. Echter kon dat in de tweede set niet worden doorgezet. Met met 22-25 ging de set naar Dynamo, dat steeds beter in het spel begon te komen. Dat bleek ook in de derde set, die met 19-25 naar de bezoekers uit Apeldoorn ging.

In de vierde set ging het gelijk op tot rond de 20 punten, maar uiteindelijk ging die met 21-25 verloren. Teleurstellend voor Webton. Maar toch met een positieve ondertoon, gezien het vertoonde spel, dat duidelijk een opgaande lijn ten opzichte van de laatste weken te zien gaf.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer