Bousema Lochem/JBScues ontvangt nieuwkomer Burgmans Biljarts

Na de verdiende remise afgelopen zondag in Tilburg bij de nummer twee Cues&Darts/Xtreme, staat komende zondag voor de driebandenspelers van het team van Ronny Hazewinkel de laatste thuiswedstrijd van de eerste helft van de competitie op het programma. Tegenstander is promovendus Burgmans Biljarts uit Bergeijk. Het verschil in punten na negen gespeelde wedstrijden tussen beide teams is slechts twee.

Foto: Jaap Gönning

“Je kunt dus echt spreken van een vierpuntenwedstrijd. Beide teams zijn alleen bij een overwinning gebaat want bij verlies kun je zomaar in degradatiezorgen komen”, aldus de captain.

Het is tevens een weerzien met een oude bekende, want Anno de Kleine jarenlang één van de vaste spelers in Lochem heeft het wat dichter bij huis gezocht en speelt deze zondag op plek twee bij Burgmans Biljarts. Kopman is Eddy Leppens en op de plekken drie en vier spelen Marco Jansen en Johan Roijers tevens de captain van het team.

Zelf heeft Hazewinkel moeten puzzelen. “Klopt maar met Johan Loncelle, Stefan Galla, Frans van Schaik en Stefan Lenting denk ik toch dat er minimaal een puntendeling c.q. een kleine overwinning in moet zetten”.

De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg 35 beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer